Borstelen

Het borstelen van metalen kan worden gedaan voor-, tijdens en na de behandeling. De techniek wordt toegepast voor de functionaliteit tijdens een behandeling of de afwerking na een behandeling. Kijk hieronder voor meer informatie of neem gerust contact met ons op. 

Borstelen

Het borstelen van metalen kan worden gedaan voor-, tijdens- en na de behandeling. De techniek wordt toegepast voor de functionaliteit tijdens een behandeling of de afwerking na een behandeling. Kijk hieronder voor meer informatie of neem gerust contact met ons op. 

Borstelen

Het borstelen kan als voor-, tussen- en nabehandeling gedaan worden. Als tussen- en nabehandeling wordt het borstelen meestal gebruikt om het neerslag een mat uiterlijk te geven. Afhankelijk van de soort borstel kan er meer of minder mat uiterlijk aan het neerslag gegeven worden. Een geborsteld nikkelneerslag kan weer worden voorzien van een toplaag, welke dan ook een mat uiterlijk heeft.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.