Verzilveren

Het verzilveren van uw metalen onderdelen behoort tot een van de vele bewerkingen van Jansen Chroom. Onze kennis en vele jaren ervaring zetten we graag in om u het beste eindresultaat te bieden.

Verzilveren

Het verzilveren van uw metalen onderdelen behoort tot een van de vele bewerkingen van Jansen Chroom. Onze kennis en vele jaren ervaring zetten wij graag in om u het beste eindresultaat te bieden.

Verzilveren van metalen

Zuiver zilver is echter niet aanloopbestendig in een zwavelhoudende atmosfeer, maar kan met behoud van het zilverwitte uiterlijk wel voorzien worden van een blanke laklaag.

Verfraaien en doelgericht toepassen

Verzilveren wordt toegepast in de decoratieve sfeer in de sieraad- en bestekindustrie als hoogglanszilver. Specifiek voor zilver is bacteriedodende werking en de hoge chemische bestendigheid tegen in eetwaren voorkomende organische zuren. Verzilveren wordt ook functioneel toegepast in diverse industrieën, onder meer:

  • Op elektrisch schakelmateriaal, wegens de goede geleidbaarheid en de lage contactweerstand na het verzilveren.
  • Wegens de goede chemische bestendigheid wordt zilver toegepast bij allerlei chemische apparatuur.
  • Als lagermateriaal, wegens de goede zelfsmerende eigenschappen van verzilveren, ook bij hogere temperaturen.

Maximale afmetingen

Bij Jansen Chroom kunnen we onderdelen verzilveren met een maximale afmeting van 1 meter. Ons zilverbad heeft namelijk de volgende afmetingen:

  • Zilverbad 1000 x 400 x 500 mm (lengte x breedte x diepte)

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.