Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen. Staat uw antwoord hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen. Staat uw antwoord hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Vragen over oude/gebruikte onderdelen

Hoe moet ik de onderdelen aanleveren?

Oude onderdelen hoeft u niets aan te doen. Wel zover mogelijk uit elkaar halen.
Eventueel deuken moet u wel zelf verwijderen. Dit kan vooraf, maar eventueel ook na het ontchromen en ontnikkelen.

Hoe kan ik een prijs aanvragen voor oude onderdelen?

Voor een prijsbepaling van oude / gebruikte onderdelen moet we de onderdelen eerst zien. Helaas kunnen we u vanwege de coronacrisis geen prijsopgave doen in ons bedrijf. Maar u kunt wel een goede foto van de onderdelen mailen. Het is van belang dat de foto scherp is en dat alle onderdelen goed te zien zijn. 

Vragen over producten die een decoratief uiterlijk moeten krijgen

Hoe moet ik de producten aanleveren?

Het eindresultaat is afhankelijk van de oppervlaktegesteldheid van het onderdeel. Als u een mooi egaal (glanzend) eindresultaat wenst, is het van belang dat het uitgangsmateriaal mooi glad is. U kunt de delen mooi geslepen aanleveren, maar dit kunnen we ook voor u doen. Wel is het verstandig om voor dat u een onderdeel gaat maken, eerst contact met ons op te nemen, om de voorbehandeling te bespreken.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.