Microverchromen

Tijdens het microverchromen zorgen we voor het dun aanbrengen van een laag hardchroom. Zeer geschikt voor machine onderdelen die niet veel belast worden. Kijk hieronder voor meer informatie. 

Microverchromen

Tijdens het microverchromen zorgen wij voor het dun aanbrengen van een laag hardchroom. Zeer geschikt voor machine onderdelen die niet veel belast worden. Kijk hieronder voor meer informatie. 

Microverchromen van uw onderdelen

Microverchromen is hardverchromen met een geringe laagdikte, vaak niet meer dan vijf micron. Deze bewerking vindt veel toepassing voor machineonderdelen die weinig of niet belast worden. Jansen Chroom kunt u desgewenst adviseren over welke materialen en onderdelen hiervoor geschikt zijn. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Met meer dan 90 jaar ervaring hebben we de kennis en het vakmanschap in huis om het proces van microverchromen perfect uit te voeren.

De voordelen van microverchromen op een rijtje

Microverchromen kent enkele voordelen vergeleken met andere oppervlaktebehandelingen, zoals hardverchromen en hard anodiseren. Door de geringe laagdikte hoeft de chroomlaag bijvoorbeeld niet nabewerkt te worden. Hierdoor is het gewenste eindresultaat sneller een feit. Omdat het proces van microverchromen wordt uitgevoerd bij een temperatuur van maximaal 60 °C, zal het werkstuk ook niet vervormen. Samengevat kiest u om de volgende redenen voor microverchromen:

  • Snel resultaat
  • Een minimale laagdikte
  • Geen vervorming
  • Geen nabewerking

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.