Chromateren

​Bij het chromateren van aluminium onderdelen wordt langs een chemische weg een conversielaag op de ondergrond aan gebracht. Jansen Chroom kan zowel blank, als geel chromateren en is hiervoor in het bezit van zeer deskundige medewerkers. Ons moderne en breed uitgeruste machinepark is van alle gemakken voorzien.

Chromateren van aluminium onderdelen

Bij het chromateren van aluminium onderdelen wordt langs een chemische weg een conversielaag op de ondergrond aan gebracht. Jansen Chroom kan zowel blank, als geel chromateren en is hiervoor in het bezit van zeer deskundige medewerkers. Ons moderne en breed uitgeruste machinepark is van alle gemakken voorzien.

De voordelen van chromateren

Wanneer u het uiterlijk van aluminium onderdelen wilt verfraaien, is chromateren een goede oplossing. Daarnaast zorgt chromateren ook voor een betere corrosiebescherming. De door chromateren gevormde laag biedt namelijk een redelijke corrosiewering, is stroom geleidend en is zeer geschikt als ondergrond voor laklagen. Hierdoor wordt het vaak toegepast in verschillende industrieën.

Voor- en nabehandeling

Jansen Chroom kan zowel het chromateren zelf, als de voorbehandeling voor u uitvoeren. Voor een mooi decoratief eindresultaat, is een glad uitgangsresultaat zeker van belang. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen het u graag.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.