Over ons

Bij veel afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop van de jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingsmogelijkheden voortdurend uitgebreid. 

Over ons

Bij veel afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop van de jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingsmogelijkheden voortdurend uitgebreid.

Al 94 jaar voorop in oppervlaktetechniek

Elke afzonderlijke opdracht een uitzonderlijke uitdaging

Jansen Chroom werd in 1926 opgericht als rijwielherstelinrichting. Een voor die tijd al heel vooruitstrevende maatregel was de vervanging van gelakte sturen en velgen door verchroomde onderdelen vanwege de betere bescherming en het betere uiterlijk. Na de eerste galvanobaden volgden er ook baden voor meer technische toepassingen, zoals het slijtvast hardverchromen voor de textielindustrie. Constante uitbreiding van het aantal baden heeft intussen geleid tot de beschikbaarheid van talloze mogelijkheden op het gebied van oppervlaktebehandeling.

Bij alle ontwikkelingen is altijd ook veel aandacht aan het milieu besteed, onder andere in de vorm van vloeistofdichte vloeren en een installatie voor afvalwaterzuivering. Nog steeds investeert Jansen Chroom in middelen om het milieu te ontzien. Al meer dan 8 jaar voeren het milieuvriendelijke 3-waardig chroombad voor ons sierchroomproces. En 6 jaar geleden is ons cyaanhoudende voorverkoperbad vervangen door een cyaanvrije versie. Dat daarbij de kwaliteit nooit uit het oog is verloren, blijkt wel uit het behalen van het ISO-9001 certificaat in 1996.

Kwaliteit, flexibel en snelle levertijden

Flexibel en snelle levertijden

Jansen Chroom is specialist in de elektrochemische aanbrenging van de meest uiteenlopende metaallagen op bijna elke metalen ondergrond. Bij veel afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop van de jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingen voortdurend uitgebreid.

Door de vele verschillende bewerkingen onder één dak, hoeft u uw onderdelen niet op verschillende plaatsen onder te brengen.

Het ruime gamma aan oppervlaktebehandelingen dat hierdoor is ontstaan, kan niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particuliere opdrachtgevers uitgevoerd worden. De zekerheid van kwaliteit krijgt een extra dimensie in een zo goed mogelijke service, die onder andere bestaat uit korte en betrouwbare levertijden.

Kwaliteit

Het in 1996 behaalde ISO-9001:2015 certificaat ziet Jansen Chroom dan ook als een extra waarborg voor continue kwaliteit. Bovendien beschikken onze technische mensen over veel ervaring met alle soorten van metaalbedekkingen en kennis van de specifieke materiaaleigenschappen. Op basis daarvan kunnen onze mensen u gedegen adviseren en meedenken bij de constructie van een product. Een goede advisering vooraf kan kostenbesparend werken bij de oppervlakte behandeling.

Certificaat 9001:2015

Milieu

 Jansen Chroom denkt ook aan het milieu. We hebben sinds 2019 naast een kwaliteitssysteem ook een milieuzorgsysteem volgens ISO 14001:2015. Wij voeren ook milieuvriendelijke processen in, voor zover dit niet te koste gaat van de kwaliteit van de aangebrachte laag. Al meer dan 8 jaar voeren het milieuvriendelijke 3-waardig chroombad voor ons sierchroomproces. Ook ons cyaanhoudende voorverkoperbad is 6 jaar geleden vervangen door een cyaanvrije versie.

Certificaat 14001:2015

Onze beleidsverklaring is hier te vinden.

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.