Over ons

Bij tal van afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop der jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingsmogelijkheden voortdurend uitgebreid. 

Over ons

Bij tal van afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop der jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingsmogelijkheden voortdurend uitgebreid.

Al 94 jaar voorop in oppervlaktetechniek

Elke afzonderlijke opdracht een uitzonderlijke uitdaging

Jansen Chroom werd in 1926 opgericht als rijwielherstelinrichting. Een voor die tijd al heel vooruitstrevende maatregel was de vervanging van gelakte sturen en velgen door verchroomde onderdelen vanwege de betere bescherming en het fraaiere uiterlijk. Na de eerste galvanobaden volgden er ook baden voor meer technische toepassingen, zoals het slijtvast hardverchromen voor de textielindustrie. Constante uitbreiding van het aantal baden heeft intussen geleid tot de beschikbaarheid van talloze mogelijkheden op het gebied van oppervlaktebehandeling.

Bij alle ontwikkelingen is altijd ook veel aandacht aan het milieu besteed, onder andere in de vorm van vloeistofdichte vloeren en een installatie voor afvalwaterzuivering. Nog steeds investeert Jansen Chroom in middelen om het milieu te ontzien. Al meer dan 8 jaar voeren het milieuvriendelijke 3-waardig chroombad voor ons sierchroomproces. En 6 jaar geleden is ons cyaanhoudende voorverkoperbad vervangen door een cyaanvrije versie. Dat daarbij de kwaliteit nooit uit het oog is verloren, blijkt wel uit het behalen van het ISO-9001 certificaat in 1996.

Kwaliteit, flexibel en snelle levertijden

Flexibel, snelle levertijden

Jansen Chroom is specialist in de elektrochemische aanbrenging van de meest uiteenlopende metaallagen op vrijwel elke metalen ondergrond. Bij tal van afnemers in binnen- en buitenland is onze naam al vele decennia bekend. In de loop der jaren zijn zowel het aantal galvanische deklagen als de voor- en nabewerkingen voortdurend uitgebreid.

Door de vele verschillende bewerkingen onder 1 dak, hoeft u uw onderdelen niet op verschillende plaatsen onder te brengen.

Het ruime gamma aan oppervlaktebehandelingen dat hierdoor is ontstaan, kan niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particuliere opdrachtgevers uitgevoerd worden. De zekerheid van kwaliteit krijgt een extra dimensie in een optimale service, die onder andere bestaat uit korte en betrouwbare levertijden.

Kwaliteit

Het in 1996 behaalde ISO-9001:2015 certificaat ziet Jansen Chroom dan ook als een extra waarborg voor continue kwaliteit. Bovendien beschikken onze technische mensen over veel ervaring met alle soorten van metaalbedekkingen en kennis van de specifieke materiaaleigenschappen. Op basis daarvan kunnen onze mensen u gedegen adviseren en meedenken bij de constructie van een produkt. Een goede advisering vooraf kan kostenbesparend werken bij de oppervlakte behandeling.

Milieu

Jansen Chroom denkt ook aan het milieu. Wij hebben sinds 2019 naast een kwaliteitssyteem ook een milieuzorgsysteem volgens ISO 14001:2015. Wij voeren ook milieuvriendelijke processen in , voor zover dit niet te koste gaat van de kwaliteit van de aangebrachte laag. Al meer dan 8 jaar voeren het milieuvriendelijke 3-waardig chroombad voor ons sierchroomproces. Ook ons cyaanhoudende voorverkoperbad is 6 jaar geleden vervangen door een cyaanvrije versie.

Onze beleidsverklaring is hier te vinden

Maak contact met ons

Bel ons direct op +31 (0)53 4354065 of vraag persoonlijk advies aan via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.